برخی از افراد که همزمان هم مشکل ارتودنسی دندان دارند و هم به نوعی از ظاهر بینی خودشان چندان راضی نیستند، برایشان این سوال پیش می آید که انجام ارتودنسی همزمان با عمل جراحی بینی امکان دارد؟ اگر نه، کدام را باید زودتر انجام داد؟ ارتودنسی قبل از عمل بینی یا عمل بینی قبل از ارتودنسی؟ با خواندن این مقاله به پاسخ این سوال دست پیدا خواهید کرد. اگر در این خصوص کنجکاو هستید ادامه مقاله را بخوانید.

چرا انجام عمل بینی باید به بعد از ارتودنسی موکول شود؟

 کشیدن دندان حین ارتودنسی می تواند باعث حرکت جزئی لب ها به سمت داخل شود. که این خود می تواند روی شکل بینی نیز تاثیر بگذارد. اما اگر ابتدا عمل بینی انجام دهید و سپس رو به ارتودنسی ثابت، نامرئی و متحرک بیاورید، آنگاه ممکن است تغییرات ایجاد شده حین درمان ارتودنسی باعث شود شما نیاز به عمل مجدد بینی داشته باشید

چرا انجام ارتودنسی قبل از عمل بینی صرفه جویی در هزینه ها است؟

در واقع شما با یک هزینه ارتودنسی کم، یک لبخند زیبا به دست خواهید آورد، سپس تنها یک بار برای عمل بینی هزینه می کنید. اما اگر عمل بینی جلو بی افتد، شما در نهایت برای انجام عمل ترمیم بینی یا یک عمل دیگر مجبور خواهید شد که دوباره هزینه عمل بینی  بپردازید و مکافات جراحی مجدد را تجربه کنید که اصلا خوشایند نخواهد بود.

فاصله بین عمل بینی و ارتودنسی باید چقدر باشد؟

توصیه پزشکان این است که در گام نخست، درمان ارتودنسی انجام شود. پس از پایان کار ارتودنسی، شما می توانید به جراحی بینی خود بپردازید . اما اگر صبور نیستید بهتر است با هر دو متخصص ارتودنسی و جراح بینی خود مشاوره داشته باشید. در صورت صلاح دید هر دو متخصص، می توانید به انجام این کار دست بزنید .

اگر جراحی بینی را قبل از پایان ارتودنسی انجام دهید ممکن است متخصص ارتودنسی شما، به خاطر رعایت حالتان، دچار محدودیت ها و دشواری کار ارتودنسی شود . همچنین ممکن است در حین انجام تنظیمات براکت ها (و دستگاه های ارتودنسی) یا کار روی دندان های شما، به صورت و بینی شما فشار و نیرو وارد شود. این فشار ها می تواند بخیه های جراحی شما را تحریک کرده و باعث رنجش خاطر شما شود. بنابراین می توانید بعد ازدرمان ارتودنسی که چیزی بین 6 تا 2.5 سال است بلافاصله جراحی بینی انجام دهید.

اطلاعات بیشتر درwww.bimarestaan.ir