x تبلیغات
اخبار سلامتی

علت حساسیت دندان کودکان چیست؟

 حساسیت دندان وقتی رخ می دهد که عاج یا دنتین (که یک بافت متخلخل که در زیر مینای دندان است) در معرض دید قرار بگیرد. عاج دارای کانالهای میکروسکوپی به نام توبول است. این توبول ها مسیرهای حساس به درد و پر از مایع هستند.

علل حساسیت دندان کودکان

دلایل مختلفی برای حساس شدن دندان در کودکان وجود دارد که متخصصان دندانپزشکی کودکان ما در ادامه به توضیح آن ها پرداخته اند:

درآمدن یا جوانه زدن دندان های دائمی

وقتی کودک شما شروع به از دست دادن دندانهای شیری و جوانه زدن دندان های دائمی می کند، ممکن است کودک درجاتی از حساسیت دندان را تجربه کنند.

وارد شدن آسیب به دندان

زمانی که یک دندان خرد میشود یا ترک برمیدارد مینای آن دندان آسیب میبیند و عاج زیرین و حساس آن بیرون می افتد. این موضوع باعث حساس شدن دندان کوکان میشود

روشهای نادرست مسواک زدن

مسواک زدن بیش از حد یا وارد کردن فشار بیش از حد به دندان ها حین مسواک زدن اغلب منجر به تحلیل مینای دندان و فرسایش لثه می شود، که می تواند دندان های کودک شما را نسبت به گرما و سرما حساس تر کند و شما را تا مدت ها با حساسیت دندان کودکان درگیر کند.

پوسیدگی دندان و سوراخ شدن آن

 پوسیدگی دندان و حفرات یا سوراخ های دندان می توانند باعث حساسیت دندان کودکان و ناراحتی دندان شوند که به درمان سریع نیاز دارد تا از پیشرفت این بیماری جلوگیری شود. ترمیم یا کشیدن دندان یکی معمول ترین روش های درمان پوسیدگی دندان است.

درمان حساسیت دندان کودکان

چه در حوزه دندانپزشکی بارداری و چه در حوزه دندانپزشکی کودکان ما چندین شیوه درمان حساسیت دندان داریم. در ادامه با برخی از این روش ها آشنا خواهید شد.

استفاده خمیردندان دندانهای ضدحساسیت

قبل از اینکه به کودک زیر 12 سال اجازه دهید از خمیردندان ضد حساسیت جهت مسواک زدن استفاده کند حتما از دندانپزشک کودکان خود مشورت بگیرید.

انجام درمان های ترمیمی

هرگونه آسیب به دندانهای کودک شما، از جمله ترک برداشتن، لب پر شدن یا ایجاد حفره ها ، ممکن است نیاز به درمان های ترمیمی دندانپزشکی از جمله پر کردن دندان یا تاج باشد. اگر کودک شما با مواد پر کننده نقره ای  حساسیت دارد میتوانید از روش هایی مانند کامپوزیت دندان برای ترمیم دندانش استفاده کنید. (برای بزرگسالان معمولا جهت درمان حساسیت دندان از روکش های دندانپزشکی مانند ونیر کامپوزیت، لمینت دندان و سایر ونیرها استفاده میشود)

بیماری لثه چیست و چه علائمی دارد؟

 بیماری لثه نوعی عفونت و التهاب بافت‌های اطراف دندان بوده که در اثر عدم رعایت بهداشت و تجمع پلاک‌های میکروبی بر روی دندان‌ها و لثه‌ها ایجاد می‌شود. احتمال ابتلا به بیماری لثه در هر سنی وجود دارد، اما ابتلا به این بیماری در بین افراد بزرگسال بیشتر است. بیماری‌های زیادی وجود دارد که مربوط به لثه است و اگر این بیماری در مراحل اولیه آن تشخیص داده شود، آن را می‌توان با مراجعه به دندان پزشک درمان کرد. همچنین داشتن اطلاعات کافی از انواع بیماری‌های لثه و راه‌های درمان آنها می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات مربوط به دهان و دندان پیشگیری کند. در این مطلب به چند مورد از مهم‌ترین بیماری‌های لثه اشاره کرده‌ایم:

پریودنتال

به دلیل عفونت لثه و استخوان‌های اطراف دندان التهاباتی به وجود می‌آید که به این دسته از بیماری‌های لثه، پریودنتال گفته می‌شود. با خونریزی و متورم شدن لثه که از علائم اولیه این بیماری هستند با مراجعه به موقع به دندانپزشکی از گسترش بیماری و از بین رفتن دندان و لثه خود جلوگیری کنید.

سیاه شدن لثه

لثه بافتی محکم و با استحکام است که در اطراف دندان قرار داشته و نگهداری دندان‌ها در جای خود وظیفه این بافت است. رنگ لثه در افراد مختلف با توجه به نژاد و گوناگونی رنگدانه‌های پوست آنها متفاوت است. گاهی به دلایل مختلف از جمله سیگار کشیدن، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و همچنین مصرف برخی داروها باعث سیاه شدن لثه و یا تغییرات دیگری روی لثه می‌شود. گاهی در اثر بیماری‌های لثه رنگی این بافت از قرمز یا صورتی به رنگ سیاه و تیره تبدیل می‌شود

سفید شدن لثه

رنگ طبیعی لثه در صورتی که از سلامت کامل برخوردار باشید به رنگ صورتی و کاملا پایدار است. اما گاهی در اثر عدم رعایت بهداشت دهان و دندان این رنگ صورتی تغییر یافته و به رنگ سفید و یا متورم می‌شود. بنابراین با مشاهده هر گونه تغییر رنگ و یا التهاب و زخم در لثه خود سریعا به دندانپزشک مراجعه کرده و روند درمان را آغاز کنید.

عقب رفتگی لثه

در بعضی موارد لثه ممکن است به تدریج عقب رفته و از بین بروند و این باعث قرار گرفتن ریشه دندان در معرض نور شود. قرار گرفتن ریشه دندان در معرض نور یکی از عوامل ایجاد پوسیدگی و عفونت دندان است. پوسیدگی و عفونت هم از جمله عوامل از بین برنده دندان‌ها هستند. پس بهتر است هرچه سریع تر به درمان عفونت دندان بپردازیم. البته ناگفته نماند که عقب رفتگی لثه با افزایش سن رابطه مستقیم دارد.

اطلاعات بیشتر در مجله سلامتی بیمارستان

مزایا و معایب ارتودنسی نامرئی

 به طور کلی مدت زمان ارتودنسی دندان با بریس های نامرئی 18 بوده که ممکن است با توجه به پیچیدگی مشکل هر بیمار این زمان افزایش یا کاهش پیدا کند. البته به خاطر داشته باشید که درمان ارتودنسی زمان بر بوده و به همین دلیل طی کردن مسافت های زیاد برای مراجعه به کلینیک ارتودنسی می تواند واقعا خسته کننده و زمان بر باشد. در نتیجه سعی کنید کلینیک ارتودنسی تان حتی الامکان نزدیک محل زندگی یا کار خود انتخاب کنید.

مزایای ارتودنسی نامرئی

ارتودنسی نامرئی در مقایسه با ارتودنسی های سنتی مزایای بسیاری دارد که شامل:

·        نامرئی بودن: حضور این بریس ها درون دهان اصلا مشخص نبوده و اطرافیان به سختی می توانند متوجه آنها شوند.

·        ساخت سفارشی: اینویزیلاین ها به صورت سفارشی و متناسب با قالب فک و دندان هر بیمار ساخته می شوند.

·        تحرک پذیری: در هنگام غذا خوردن، مسواک زدن یا سایر مواقع ضروری می توان آنها را از دهان خارج کرد.

·        درد و جراحت کمتر: از آنجایی که اینویزیلاین ها بر خلاف ارتودنسی ثابت، ضمایم فلزی ندارند، نمیتوانند به بافت نرم دهان آسیب زده و باعث جراحت آن شوند.

معایب این ارتودنسی

متاسفانه ارتودنسی نامرئی علیرغم مزایای فراوانی که دارد، دارای معایبی نیز هست که عبارت است از:

 گران بودن

یکی از مهمترین معایب ارتودنسی نامرئی بالا بودن قیمت آن است. از آنجایی که شرکت های بیمه هزینه ارتودنسی نامرئی را پوشش نمی دهند، بنابراین بیمار باید به تنهایی آمادگی پرداخت کل هزینه را داشته باشد.

 ضرورت استفاده 22 ساعته در روز

اینویزیلاین ها باید حداقل 22 ساعت در روز روی دندان ها قرار گیرند و تنها برای غذا خوردن و رسیدگی به بهداشت دهان و دندان از دهان خارج شوند. در واقع اگر قصد شرکت در مهمانی یا جلسه کاری را داشته باشید، اجازه خارج کردن آنها را از دهان نخواهید داشت.

ناراحتی جزئی بعد از نصب

بریس های ارتودنسی نامرئی ممکن است در ابتدا آزار دهنده و حتی دردناک باشند. در واقع عادت کردن دندان ها به حضور ارتودنسی ممکن است زمانبر باشد. در برخی موارد می توان با مشورت پزشک، برای کنترل درد دندان ها مسکن مصرف کرد.

دردسر ساز بودن

اینویزیلاین ها می توانند بسیار دردسر ساز باشند. از آنجایی که باید بریس های نامرئی را هنگام غذا خوردن از دهان خارج کرد، اینکار ممکن است در مکان های عمومی و رستوران ها بسیار خجالت آور باشد. همچنین لازم است بعد از خوردن هر وعده غذایی دندان های خود را مسواک بزنید و این به معنی چندین بار مسوراک زدن در روز می باشد.

مزایا و معایب بریج و ایمپلنت دندان

 ایمپلنت دندان یک نوع روش جایگزینی دندان از دست رفته است که به طور کامل جایگزین تمام بخش های یک دندان طبیعی می شود. هر ایمپلنت متشکل از 3 بخش می باشد که مهمترین بخش آن پایه یا پیچ فلزی است که در داخل استخوان فک کاشته می شود.

مزایا ایمپلنت

·        یکی از بزرگترین مزایای ایمپلنت های دندانی این است که بار و فشار کمتری بر روی دندان های اطراف وارد می کند و باعث بهبود ساختار استخوان و لثه زیر دندان می شود.

·        آنها همچنین تمایل به کاهش خطرات طولانی مدت برای فک دارند.

·        به طور کلی، باید انتظار داشت که یک ایمپلنت دندانی با کیفیت بالا تا آخر عمر سالم باقی بماند. بنابراین طول عمر بالایی هم دارد. از میان بریج یا ایمپلنت، این ایمپلنت ها هستند که دارای دوام بیشتری می باشند.

معایب ایمپلنت

یکی از معایب ایمپلنت های دندانی این است که می توانند درمان پر هزینه ای باشند. به خصوص در مواردی که تعداد زیادی از دندان های شما در نقاط مختلف نیاز به تعویض دارند هزینه ایمپلنت دندان بسیار زیاد می شود.

ایمپلنت‌ها درمانی طولانی مدت هستند و برای تکمیل درمان نیاز به چندین مرحله دارند.

برای داشتن ایمپلنت، جراحی دهان اغلب مورد نیاز است و ممکن است پس از عمل کاشت اولیه، دهان شما ماه ها طول بکشد تا بهبود یابد. اگر بپرسید بین بریج یا ایمپلنت کدامیک کوتاه تر میباشند قطعا پاسخ ما بریج دندان خواهد بود.

مزایا بریج

·        مزیت اصلی بریج ها این است که یکی از مقرون به صرفه ترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته به حساب می آیند. البته هزینه دندان مصنوعی هم نصب به ایمپلنت بسیار کم بوده و یک روش مقرون به صرفه محسوب می شود.

·        یکی دیگر از مزایای بریج ها این است که در صورت وجود آسیب استخوانی یا تحلیل آن، نیازی به پیوند استخوان ندارند.

·        بریج ها همچنین فرآیند سریع تری را برای جایگزینی دندان های از دست رفته ارائه می دهند

معایب بریج

·        یکی از بزرگترین معایب بریج ها وارد شدن فشار بیش از اندازه به دو دندان متصل به پل است. به همین دلیل، به ندرت انتظار می رود که یک پل یک عمر طولانی دوام بیاورد.

·        پل ها همچنین نگرانی های مربوط به مشکلات ساختاری اساسی را برطرف نمی کنند. این بدان معناست که مشکلات درازمدت ناشی از تحلیل استخوان به دلیل برداشتن دندان‌ها حتی پس از رفع شکاف نیز به پیشرفت خود ادامه خواهند داد.

·        متاسفانه پل های کانتی لور فشار قابل توجهی را روی تک دندانی که به آن چسبیده اند وارد می کنند.

·        پل های مریلند نیز به دلیل حداقل میزان اتصال و ظرفیت محدود برای جذب نیرو، اغلب با مشکلاتی همراه هستند.

·        همچنین، اگر بریج مریلند به درستی نگهداری نشود، ممکن است منجر به از دست دادن دندان های مجاور و مقابل شود.

منبع:www.zhaleimplant.ir

تغدیه بعد از ایمپلنت دندان چگونه است؟

 مهم است که پس از جراحی ایمپلنت دندان به رژیم غذایی نرم پایبند باشید، زیرا دندان ها، لثه و استخوان فک در این دوران فوق العاده ظریف هستند. بهتر است حتما پس از عمل پایبند یک رژیم غذایی اصولی باشید تا بتوانید ضمن کمک به بهبودی سریع، درصد موفقیت کاشت ایمپلنت را بالا ببرید. در این مقاله بایدها و نبایدهایی در خصوص تغذیه بعد از ایمپلنت دندان مطرح شده که می تواند برای بیماران پس از کاشت ایمپلنت حیاتی باشد.

بلافاصله پس از جراحی چه بخوریم و چه نخوریم؟

بلافاصله پس از جراحی، شما نمی توانید چیزی بخورید، زیرا دهان شما احتمالاً با گاز استریل و پانسمان پر می شود تا خونریزی ناشی از برش ها را متوقف کند. مهم است که گاز تا زمانی که پزشک شما توصیه کرده است داخل دهان شما باشد زیرا این امر برای بهبودی بعد از عمل لازم است.

پس از دریافت چراغ سبز برای برداشتن گاز، می توانید کم کم شروع به اضافه کردن غذاهای آبکی و نرم کنید. مراقبت از دهان و خوردن یک رژیم غذایی خنک و مبتنی بر مایعات در 24 تا 48 ساعت اول پس از جراحی برای بهبودی مطلوب بسیار مهم است.

در اینجا غذاهایی که پزشکان و دندانپزشکان توصیه می کنند بلافاصله پس از جراحی ایمپلنت دندان مصرف کنید آورده شده است:

·        اسموتی ها

·        شیک های پروتئینی

·        سیب کاملا رنده شده

·        آب میوه های تازه

·        سوپ های خنک و نرم

·        آبگوشت ولرم

·        نوشیدنی های جایگزین غذا

·        بستنی

بعد از جراحی ایمپلنت دندان از چه غذاهایی باید اجتناب کرد؟

به همان اندازه که متخصصان توصیه می کنند در رژیم غذایی یا تغذیه بعد از ایمپلنت دندان چه چیزهایی بخوریم، آن ها نگران این نیز هستند که بیماران مبادا غذاهای نامناسب بخورند و موفقیت ایمپلنت را با چالش روبرو کنند.  متخصصان ایمپلنت معمولا توصیه می کنند بیماران پس از جراحی کاشت ایمپلنت از مصرف این موارد خودداری کنند:

·        غذاهای سفت مانند استیک نپخته یا بسیار پخته، سبزیجات خام و سیب خام.

·        خوراکی های ترد مانند گرانولا، ذرت بو داده، چوب شور، چیپس یا پوسته تاکو.

·        خوراکی های چسبنده، مانند تافی، آب نبات های صمغی، کارامل، یا میان وعده های میوه خشک.

·        غذاهای بسیار تند، مانند فلفل چیلی، سس تند، و سالسا تند.

·        مواد بسیار اسیدی مانند مرکبات، سرکه و گوجه فرنگی.

·        غذاهایی با تکه های کوچک و شل مانند میوه های دانه دار، سبزیجات و نان.

·        نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه، غذاهای ناسالم و شیرینی ها.

·        غذاها و نوشیدنی های بسیار گرم یا بسیار سرد.

منبع: مجله آنلاین ژاله ایمپلنت

علت دندان درد و روش های درمانی

 اگر شما هم حتی یکبار در طول عمرتان دندان درد را تجربه کرده اید، قطعا می دانید که این درد چقدر آزار دهنده و دشوار است. اما در هنگام درد دندان چه باید کرد؟ روش های درمان دندان درد چیست؟

علت دندان درد چیست؟

از جمله دلایل دندان درد عبارتند از:

·        التهاب مغز دندان

·        پوسیدگی دندان

·        دندان قروچه

·        فرسودگی مینای دندان

·        التهاب لثه

·        نهفتگی دندان عقل

·        فشار سینوس ها

·        حساسیت دندان

·        برخی درمان های دندانپزشکی

برای تسکین درد دندان عقل چه کنیم؟

درد دندان عقل دلایل بسیار زیادی دارد، برای مثال ممکن است دندان عقل کج رشد کرده باشد که این امر باعث می شود دندان عقل به درستی داخل فک جای نگیرد و باعث ایجاد عفونت در دندان و در نهایت درد دندان عقل شود.

درد دندان عقل امکان دارد به صورت ناگهانی یا تدریجی باشد. رویش دندان عقل مشکلات دیگری نیز مانند نبود فضای کافی در فک، نامنظمی و فشردگی دندان ها، عفونت لثه و آسیب به ریشه دندان ها و …. را نیز به دنبال دارد. در واقع بهترین راه حل برای جلوگیری از درد دندان عقل؛ مراجعه به دندانپزشک و  کشیدن دندان عقل در سنین پایین است.

البته برای تسکین درد دندان عقل برخی روش های گفته شده مانند استفاده از کمپرس یخ، قرقره آب نمک، استفاده از مسکن ها و … نیز می توانند موثر باشند.

درمان های پزشکی

در واقع موثرترین راه برای درمان دندان درد؛ مراجعه به یک کلینیک دندانپزشکی یا مطب دکتر دندانپزشک است.

دندانپزشک پس از معاینه و گرفتن تصاویر از دندان شما علت دندان درد را تشخیص داده و متناسب با آن بهترین روش درمان درد دندان را انتخاب می کند. که از جمله روش های دندانپزشکی برای درمان دندان درد عبارتند از:

پر کردن دندان

در صورتی که علت درد؛ پوسیدگی دندان باشد. دکتر دندانپزشک به نسبت شدت پوسیدگی؛ برداشتن پوسیدگی و پر کردن دندان با موادی مثل کامپوزیت و آمالگام را انتخاب می کند.

عصب کشی دندان

اصولا عصب کشی بهترین روش درمان دندان درد در صورت ایجاد آسیب دیدگی یا عفونت دندان است.

نکتهدر صورتی که عصب کشی دندان و پر کردن دندان برای تسکین درد دندان موثر نباشند ممکن است دندانپزشک روش هایی نظیر؛ وارنیش فلوراید موضعی، آنتی بیوتیک درمانی و یا کشیدن دندان (در صورت درد شدید) انتخاب کند.

منبع: مجله آنلاین ژاله ایمپلنت

 

چطور بعد از بارداری وزنم را کم کنم؟

 بدن شما پس از زایمان برای بهبود به زمان نیاز دارد. به خاطر همین دکترتان بلافاصله پس از زایمان به شما پیشنهاد نمی کند که رژیم لاغری بگیرید.

همیشه بعد از بچه دار شدن معقول ترین راه این است که غذاهای سالم بخورید و این قانون هیچ وقت تغییر نمی کند. به جای رژیم شما می توانید در هفته های اولیه ی پس از زایمان، ورزش ملایم را شروع کنید.

چطور وزن خود را کاهش دهم بدون اینکه آسیبی به خودم و فرزندم وارد شود؟

مواد غذایی سالم مصرف کنید و آب کافی در طول روز بنوشید تا بدنتان هیدراته بماند.

این عادت ها انرژی لازم برای بچه داری را به شما می دهد و علاوه بر این کمک می کند که با یک سرعت ثابت وزن کم کنید:

·        وعده صبحانه را فراموش نکنید و حتما برای آن وقت بگذارید

·        حداقل ۵ بار در روز از سبزیجات و میوه های لاغر کننده استفاده کنید

·        مواد غذایی غنی از فیبر مانند جو، لوبیا، عدس و دیگر حبوبات و دانه ها در وعده های غذایی خود بگنجانید

·        مواد غذایی نشاسته دار مانند نان و برنج را در وعده ی روزانه مصرف کنید. این مواد دارای کربوهیدرات هستند و باید حدود یک سوم از هر وعده ی غذایی را تشکیل دهند.

·        مصرف غذاهای چرب و شیرین، غذاهای فست فودی، کیک ها، شیرینی ها و نوشابه ها گازدار را کم کنید.

·        به مقدار غذایی که در هر وعده برای خود نظر می گیرید نگاهی بیندازید و علاوه بر این سعی کنید حساب تعداد و نوع میان وعده های مصرفی خود را داشته باشید.

آیا شیردهی باعث کاهش وزن می شود؟

بله، شیردهی به شما کمک می کند که دوباره اندامتان متناسب شود. اما باید این را در نظر داشته باشید که برای کاهش وزن همیشه یک قانون اصلی وجود داردبیش از حد کالری مصرف نکنید، مواد غذایی سالم بخورید و فعالیت داشته باشید. شما می توانید در این دوران از رژیم شیردهی هم استفاده کنید..

چه زمانی اندام من به حالت عادی بر می گردد؟

اگر احساس کردید بیشتر از ۹ ماه طول کشیده و شما به وزن دلخواهتان نرسیده اید، خیلی به خودتان سخت نگیرید. فقط سعی کنید که یک برنامه برای خودتان تنظیم کنید تا بتوانید در اولین سال تولد فرزندتان به وزن دلخواهتان برسید. چون شما در دوران شیردهی هستید باید همه مواد غذایی را به بدنتان برسانید اما غذاها و روش های افزایش وزن اجتناب کنید.

بهترین روش های سفید کردن دندان

 تغییر رنگ دندان‌ها و زرد شدن آن‌ها از مشکلاتی است که اغلب افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و سعی در ‌‌حل این مشکل دارند. سفید کردن دندان هم با روشهای خانگی و هم در مطب  توسط  دندانپزشک انجام می‌شود. برای داشتن دندا‌ن‌های سفید و لبخندی زیبا و رفع تغییر رنگ آن‌ها می‌توانید از روش‌های که در این مقاله معرفی می‌کنیم،  استفاده کنید.

علت تغییر رنگ دندان‌ها چیست؟

دندان‌ها به مرور زمان درخشندگی خود را به دلایل مختلفی از دست می‌دهد و این دلایل عبارتند از:

·        استفاده از فرآورده های رنگی (غذا،نوشیدنی و سایر مواد مصرفی)

·        تیره شدن دندان ها بر اثر بالا رفتن سن

·        پوسیدگی دندان

·        عدم رعایت بهداشت دهان و دندان

·        به وجود آمدن تغییرات در بخش داخلی دندان

·        فاکتورهای ژنتیکی ( ممکن است پایه و ساختار دندان به طور ژنتیکی مایل زرد باشد)

·        مصرف برخی از دارو‌ها

حفظ بهداشت دهان و دندان

حفظ بهداشت دهان و دندان مهمترین کاری است که یک فرد می تواند برای کاهش زرد شدن دندان انجام دهد. مسواک زدن و نخ دندان کشیدن منظم از مینای دندان محافظت می کند، مانع از پوسیدگی لثه می شود و لکه ها را از بین می برد.

سفید کردن دندان در کلینیک دندانپزشکی

اگر می‌خواهید نتیجه‌ی بهتری بدست بیاورید و به صورت اصولی و موثر دندان‌های خود را سفید کنید باید به دندانپزشک مراجعه کنید.

درمان تغییر رنگ دندان‌ها توسط دندانپزشک به دو روش انجام می‌شود و اصطلاحا به آن بلیچینگ می‌گویند.

·        سفید کردن در خانه

·        سفید کردن در مطب

بلیچینگ یا سفید کردن دندان در خانه

 ژل یا مواد بلیچینگ را به اندازه ای که دندانپزشک به شما می‌گوید درون قالب گذاشته و از آن استفاده کنید. این روش نیاز به صبر و حوصله دارد زیرا غلضت مواد مصرفی کم است و در هر بار استفاده نیاز است که 2  ساعت قالب روی دندان شما بماند. بلیچینگ دندان در خانه، نیاز به یک مدت زمان دو هفته‌ای دارد.

 بلیچینگ در مطب

در این روش برای سفید کردن دندان، دندانپزشک یک بند پلاستیکی روی دندانها قرار می‌دهد تا از لثه‌ها محافظت کند و ماده‌ی سفید کننده دندان با غلظت تقریبا زیاد بر روی دندان‌ها قرار می‌دهد و سپس یک نور یا همان لیزر بر روی دندان‌ها تابیده می‌شود تا مواد شیمیایی را فعال کند. نور باعث افزایش سرعت واکنش محصول سفید کننده می‌شود و تغییر رنگ صورت می‌گیرد.

منبع: www.zhaleimplant.ir

هزینه دندان مصنوعی در سال 1401 چقدر است؟

 دندان مصنوعی نوعی پروتز دندان می باشد که می تواند جایگزین تعدادی یا همه دندان های از دست رفته در افراد شوند. این پروتز ها دقیقا نمی توانند مانند دندان طبیعی خودمان باشند با این حال توانایی جویدن و صحبت کردن ما را تا حدی بهبود می بخشند.

هزینه دندان مصنوعی چقدر است؟ (تعرفه های 1401)

·        قیمت دست دندان مصنوعی کامل از 10 میلیون به بالا

·        قیمت دندان مصنوعی ثابت بدون ایمپلنت هر فک از 5 میلیون

·        هزینه دندان مصنوعی آکریلیکی تا 5 دندان از 1 میلیون تومان برای هر فک

·        هزینه دندان مصنوعی ژله ای از 4 میلیون تومان برای هرفک

چند مدل دندان مصنوعی داریم؟

به طور کلی دو نوع دندان مصنوعی وجود دارد. دسته اول کامل هستند و دسته دوم پارسیل یا پارشیل. در ادامه هر دو نوع را توضیح داده ایم و قیمت آن را نیز با همدیگر بررسی و مقایسه کرده ایم.

دندان مصنوعی کامل چیست؟

دندان مصنوعی کامل رایج ترین نوع پروتزهای دندان است. به آن دست دندان یا دندان کامل نیز گفته می شود. اگر یک نفر تمام دندان های طبیعی خود را از دست داده و کاملا بی دندان باشد می تواند این دندان ها را سفارش دهد. هزینه دست دندان کامل یا هزینه دندان مصنوعی کامل معمولا از قیمت دندان مصنوعی پارشیل که در ادامه توضیح داده ایم بیشتر است. آن ها روی هر دو قوس فکی قرار می گیرند و بسیار راحت هستند.

دندان مصنوعی پارسیل چیست؟

همه افراد نمی توانند دست دندان کامل داشته باشند و اگر فقط چند دندان در کنار هم از دست رفته باشد آنگاه باید نوع دوم دندان های مصنوعی یا پارسیل را استفاده کرد. این ها نوعی دست دندان ناکامل هستند. ممکن است جایی شنیده باشید که می گویند دندان مصنوعی تکه ای یا جزئی. منظور از تکه ای همین دندان های پارسیل هستند.

هزینه دندان مصنوعی پارسیل معمولا کمتر از دندان مصنوعی کامل است زیرا تمام دندان ها را پوشش نمی دهد و تنها جایگزین تعداد کمی از دندان ها می شود.

منبع: www.zhaleimplant.ir

ایمپلنت دیجیتالی چیست؟

 در ایمپلنت دندان دیجیتال از مدل سازی کامپیوتر سه بعدی برای بررسی شرایط استخوان فک استفاده می کنند. چون عمل جراحی ایمپلنت دیجیتال به منظور ایجاد کمترین شکاف ممکن طراحی شده , درد به طور قابل توجهی نسبت به عمل جراحی ایمپلنت سنتی کاهش پیدا می‌کند.

نحوه کاشت ایمپلنت های دیجیتال تقریبا با ایمپلنت سنتی مشابه است. مراحل آن نیز مثل ایمپلنت استاندارد در سه مرحله انجام می گیرد.

مراحل ایمپلنت دندان

مراحل انجام این کار در سه فاز اصلی انجام میگیرد که در زیر به هر کدام از آنها اشاره می کنیم:

مرحله اول: ارزیابی

 مرحله اول شامل کشیدن دندان تا پیوند استخوان (در صورت لزوم) است. در صورتی که نیازی به پیوند نباشد ، به مرحله 2 می رویم. اگر پیوند استخوان لازم باشد ، مرحله اول 3 تا 6 ماه طول می کشد.

در سال اول از دست دادن دندان، استخوان با دو برابر سرعت از بین رفته و تحلیل می رود. همین موضوع باعث می شود که برای کاهش هزینه ایمپلنت دندان و کاهش مدت زمانی که کاشت ایمپلنت انجام می شود هرچه سریعتر قرار دادن ایمپلنت انجام گیرد.

 بنابراین اگر دندان خود را از دست داده اید ، بهتر است پیش از آنکه زمان زیادی بگذرد و قبل از نیاز قطعی به پیوند استخوان ، نسبت به دریافت ایمپلنت دندان اقدام کنید.

مرحله دوم: قرار دادن پایه ایمپلنت

در مرحله دوم ، پایه اصلی ایمپلنت توسط متخصص در استخوان قرار می گیرد. قرار دادن پایه ایمپلنت 1 تا 2 ساعت طول می کشد و زمان بهبودی 3 تا 6 ماه است.

مرحله سوم: قرار دادن تاج دندان

در مرحله سوم , دندان مصنوعی یا تاج روی پایه اصلی ایمپلنت قرار می گیرد. بین تاج دندان و پایه ایمپلنت یک اتصال دهنده به نام اباتمنت قرار داده می شود که وظیفه آن اتصال تاج به پایه ایمپلنت است.

اطلاعات بیشتر در مجله آنلاین ژاله ایمپلنت

صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 صفحه بعد